Geen geheime bespreking tussen Gajadien en Mahawatkhan

Frontfoto2Er is niets geheim geweest met de ontmoeting tussen VHP-ondervoorzitter Asis Gajadien en ex-VHP’er Leakat Mahawatkhan afgelopen weekend in Nickerie. “Ik ben geen geheime gesprekken in Nickerie gaan voeren, maar wat privé- en partijwerkzaamheden gaan doen. Als volksjongen zat ik op het openbaar terras van hotel Residence Inn waar ik als volksvertegenwoordiger veel mensen van zowel Nickerie en andere districten ontmoet heb. Als Mahawatkhan er dan toevallig ook bij was, zie ik niet in welk geheim gesprek wij op een openbaar terras hebben gevoerd. Volksvertegenwoordiger Gajadien staat op elk moment van de dag open om een gesprek te voeren met elke burger van dit land. De politieke kleur maakt voor mij niet uit”, zegt Gajadien aan Dagblad Suriname. De parlementariër benadrukt dat hij zich ervan bewust is dat hij al geruime tijd door kwaadwilligen binnen de NDP wordt bespioneerd, die van alles en nog wat zoeken om zijn reputatie zwart te maken. Hij verwijst hiermee naar de foto’s die in het weekend met leugenachtige teksten op facebook circuleren. Voor deze mensen heeft hij maar één boodschap: ‘De NDP paparazzi zullen mijn imago niet kunnen schaden’, zegt Gajadien. De VHP-topper benadrukt dat Mahawatkhan en anderen op de foto hem toevallig op de locatie hebben gezien en hierdoor bij hem waren aangeschoven. Later is ook prominente NDP’er Johny Mahespalsingh een hele tijd naast de tafel komen staan, terwijl ook NDP-ondervoorzitter Ramon Abrahams de groep even is komen groeten. “Het bespioneren maakt daarom geen enkel indruk op de heer Gajadien en zal zijn imago in ieder geval niet schaden. Hij is altijd transparant en open in de politiek”, aldus de politicus.
Derde keer bespioneerd
Gajadien vindt het verfoeilijk dat hij in de afgelopen periode voor de derde keer op zo een manier is bespioneerd. Begin maart werd ook een filmpje op facebook geplaatst waarop te zien is hoe de VHP’er bezig is geld te tellen in de vergaderzaal van de DNA. De indruk werd gewekt alsof de parlementariër met duistere praktijken bezig was. Kort geleden werden ook foto’s verspreid over een zogenaamde ontmoeting tussen Gajadien en NDP’ers in Saramacca. “Leugens, terwijl ik aanwezig was op een uitwisselingsactiviteit van de Vriendengroep Himmat uit Nederland die op bezoek was in Saramacca.” De VHP-ondervoorzitter vermoedt nog steeds dat deze handelingen vanuit het kabinet van de president worden bestuurd. “Vanuit het kabinet worden valse zaken via social media de wereld ingestuurd. Deze keer zijn bewust foto’s gemaakt op het moment nadat enkele personen die ook erbij zaten, al opgestaan waren. Bewust wordt dan ook niet vermeld waar deze foto’s zijn gemaakt”, aldus de VHP’er.
NDP-Nickerie in paniek
De VHP-topper benadrukt dat hij na zijn bezoek afgelopen weekend aan het rijstdistrict kan concluderen dat de NDP volledig in paniek is geraakt. “Het draagvlak van de NDP in het district is vrijwel nihil geworden. Ik heb na het bijwonen van een crematie ook een aantal publieke plaatsen bezocht en alles toont aan dat de paarse partij weggevaagd is in het rijstdistrict”, aldus de politicus.
FR

error: Kopiëren mag niet!