Betsy Lemmers 108 jaar

Betsy Lemmers 108 jaarBetsy Lemmers is jarig. Oma Lemmers, zoals zij door velen wordt genoemd, vierde haar 108ste verjaardag op donderdag 5 april 2018. Namens de regering brachten onder andere de districtscommissaris van Paramaribo Noord-Oost, Mike Nerkust en de vicevoorzitter van De Nationale Assemblee, Melvin Bouva, de felicitaties over en gaven zij een presentje aan oma Lemmers. Zij heeft 37 jaren lang meegelopen tijdens de jaarlijkse Avondvierdaagse. Op haar 100ste liep zij voor de laatste keer mee.
Betsy Lemmers is modiste geweest en heeft 2 kinderen. Zij heeft altijd goed voor haar kinderen gezorgd en bracht hen met liefde op. Tot haar 99ste jaar heeft zij sociaal werk verricht, waaronder het helpen van bewoners van Ashiana. Volgens haar zoon, Geert Lemmers, wil zij elk jaar nog meedoen met de wandelmars, maar vanwege haar gezondheidstoestand kan dat niet meer.
Het Fatima Oord, waar oma Lemmers verblijft, heeft deze dag tot een feestelijke gemaakt. Zij begonnen de dag met de gebruikelijke donderdagse kerkdienst. Melvin Bouva die ook de felicitaties overbracht, heeft altijd bewondering gehad voor oma Lemmers, dat zij ondanks haar leeftijd genoeg kracht heeft gehad om zoveel kilometers te lopen.

error: Kopiëren mag niet!