Dodson doorstaat zoveelste reshuffeling

Regilio Dodson heeft wederom een reshuffling overleefd (foto: Ricky Bahadoersingh)
Regilio Dodson heeft wederom een reshuffling overleefd (foto: Ricky Bahadoersingh)
Minister Regilio Dodson van Natuurlijke Hulpbronnen heeft voor de zoveelste keer een stuk immuniteit tegen het gebezigd begrip ‘reshuffeling’ tentoongesteld. Hij heeft een vervanging kunnen vermijden, nadat zijn partij uit de regering stapte. Daarna heeft hij ook twee reguliere reshuffelingsrondes kunnen overleven. “Het is de president die bepaalt. Kennelijk ben ik nog steeds in lijn met de verwachting op het ministerie. Wij werken hard op het ministerie”, stelt de bewindsman tegenover Dagblad Suriname.
Hij heeft eerder tegenover Dagblad Suriname gesteld dat zijn naam bij elke reshuffeling genoemd wordt, maar de reshuffeling maar nooit komt. Dit herhaalde de bewindsman gisteren. “Vanaf het begin is mijn naam erbij. Op een gegeven moment ben je gewoon immuun ertegen. Zolang de president niet zegt dat het genoeg is, ga ik door”, stelt Dodson.
NH kent ook een aantal uitdagingen. President Bouterse noemde als voorbeelden de watervoorziening en elektrificatie in stad en districten. Daarnaast is de mijnbouw ook één van de poten van NH. Hij heeft geen nieuwe verwachtingen van de nieuwe ministers met wie hij moet samenwerken. “Wij gaan op dezelfde manier met vereende krachten zaken aanpakken”, stelt de bewindsman. Hij verwacht wel een mentaliteit van in vereende krachten werken om het werk te kunnen verrichten.
Kavish Ganesh

error: Kopiëren mag niet!