Man beroofd onder bedreiging van gaspistool

De politie van Flora heeft vrijdag de 18-jarige verdachte U.A. kort na een roof aangehouden. Deze verdachte heeft een man beroofd van zijn mobiele telefoon. Volgens verklaring van de aangever bevond hij zich aan de Willy Cairolaan ter hoogte van een speeltuin. De verdachte liep hem tegemoet en bij die gelegenheid haalde hij een wapen tevoorschijn. Hij beroofde de aangever van zijn mobiele telefoon onder bedreiging van het pistool. De politie, die de melding van deze roof binnenkreeg, rukte terstond uit. Het gelukte de sterke arm om de verdachte in de directe omgeving te arresteren. Op de verdachte werd de buit en een gaspistool aangetroffen. Hangende het verdere onderzoek is U.A. in verzekering gesteld. De buit is na overleg met een lid van het Openbaar Ministerie teruggegeven aan de rechtmatige eigenaar.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!