Stoerdoenerij doet verdachten in cel belanden

De 16-jarige Cedric A. en Shamy N. hebben donderdagmiddag twee vuilnismannen uitgelokt en dit is uitgemond in een vechtpartij. De vuilnismannen Ravinder K. (44) en Ashwin N. waren bezig met het uitvoeren van werkzaamheden aan de Dageraadweg in Wanica. Op een gegeven moment schreeuwden deze twee jongens lelijke opmerkingen naar de vuilnismannen toe. De jongens maakten onder andere de opmerking dat de vuilniswagen voor stankoverlast in de omgeving zorgt. Er ontstond hierover een woordenwisseling, welke uitmondde in een vechtpartij. Beide partijen waren gewapend met voorwerpen. Een van de vuilnismannen heeft een slag met een houwer aan zijn hoofd moeten incasseren en een van de jeugdigen heeft een verwonding aan zijn been opgelopen. Hij werd bekogeld met stenen. De politie moest erbij komen. In het belang van het onderzoek heeft de sterke arm van Paramaribo het viertal, dus zowel de kwajongens als de vuilnismannen, ingesloten wegens openlijke geweldpleging en wederzijdse mishandeling.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!