Alfaisi nieuwe damkampioen

alJohannes Alfaisi is de nieuwe damkampioen van Suriname. Met nog 1 speelronde te gaan in de finaleronde van het Surinaamse Kampioenschap Dammen is hij niet meer in te halen door de naaste concurrenten Guno Burleson en Arief Salarbaks. Alfaisi startte de 10de ronde zaterdagavond met een 2 punten voorsprong op Salarbaks en Burleson. In een spannende wedstrijd won Alfaisi de belangrijke wedstrijd tegen Salarbaks, terwijl Burleson remise speelde tegen Edson Amoekoni. Hierdoor komt Alfaisi op 17 punten, Burleson staat op 14 punten en Salarabaks op 13 punten. De jeugdige Arwien Bhagwandas won van Waldi Anches en staat de op 4de plaats met 12 pnten. Vandaag wordt de laatste ronde gespeeld vanaf 14.00 uur in het Jabbar Imamdi Sportcomplex. Na de wedstrijden vindt de prijsuitreiking plaats.

error: Kopiëren mag niet!