Bankmedewerker en pompbediende ingesloten

De politie van Munder heeft maandag de verdachten Ramon T. en Rakiem W. aangehouden en in verzekering gesteld ter zake oplichting, verduistering en valsheid in geschrifte. Deze verdachten hadden een onderling samenwerkingsverband. De bankmedewerker Ramon en de pompbediende Rakiem hebben elk hun werkgever benadeeld door steeds fictieve bonnen op te maken. De voertuigen toebehorende aan de desbetreffende bank werden bijgetankt bij deze specifieke pompbediende. Deze twee verdachten hebben volgens eerder gemaakte afspraken zonder bij te tanken valse bonnen uitgeschreven. De pompbediende Rakiem was bevoegd om die bonnen te tekenen. Beide heren hebben gedurende jaren deze twee ondernemingen zwaar benadeeld. De politie heeft in het belang van het onderzoek beide verdachten in verzekering gesteld. Dagblad Suriname heeft in verband met het onderzoek gesproken met de benadeelde pomphouder. Hij geeft aan dat zowel de bank als het pompstation forse schade hebben opgelopen.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!