Personeel Ashiana nog steeds in beraad

De personeelsleden van Huize Ashiana zijn nog steeds in beraad. Dit houdt volgens Ashiana-directeur Osei Jabini in dat het personeel tussen 10.00 uur en 15.00 uur niet werkt. Zodra het tijd is om te eten rond een tijdstip van 15.00 uur tot 15.30 uur moeten zij zich weer aanmelden om de bewoners hun voeding te geven. Verder werkt de nachtdienst normaal. De bond zou hebben gesteld dat er administratieve zaken zijn die nog in werking moeten treden. Men werkt eraan dat deze zo snel mogelijk in werking zullen treden. “De bond is dagelijks bezig samen met het ministerie van Binnenlandse Zaken na te gaan hoe zij de aanpassing snel in uitvoering kan brengen”, zegt Jabini. Niettemin was het de directeur niet duidelijk waarom ervoor gekozen is met het beraad door te gaan. Het was hem tevens ook niet bekend tot hoe lang het personeel in beraad zal blijven.
NK

error: Kopiëren mag niet!