BEP-hoofdbestuur: “Ex-voorzitter Waterberg wordt op gepaste wijze dank gezegd”

Ronny Asabina, de nieuwe BEP-voorzitter
Ronny Asabina, de nieuwe BEP-voorzitter
Op zaterdag 3 februari 2018 hebben de hoofd bestuursverkiezing van de BEP plaatsgevonden in het partijcentrum aan de Nieuw Weergevondenweg.
De aanwezige kernen hebben in meerderheid Ronny Asabina gekozen tot de nieuwe voorzitter van de partij. Daarmee heeft de wil van de vereniging gezegevierd.
Het bestuur uit verder uit:tuursleden t.w.
dhr. Andre Dikan (Sipalwini), dhr. Rene Amautan ( Sipaliwini), dhr Andy Aboikoni (Sipaliwini), dhr Edbertus Fonki (Sipaliwini), mevr. Vivien Flink (Sipaliwini), Wilco Finisie (Brokopondo), mevr Marjon Agarding (Marowijne), dhr Isidore Pinas (Marowijne), Mevr Monique Pintoe( Commewijne), mevr. Justina Eduards (Paramaribo), dhr.Marlon Cairo (Wanica), dhr Paul Misdjan (Wanica), mevr. Agnes Bleyer(Vrouwenraad), dhr. Winson Lame (Jongerenraad) en dhr.August Lila (Nickerie).
Als gevolg van de terugtrekking van de kandidaten Michel Felisi, Caprino Alendy en dhr Celsius Waterberg uit het bestuur, zullen de regio’s die deze leden hadden voorgedragen met een andere voordracht moeten komen om het bestuur te completeren.
Zoals gebruikelijk zal de partij op een nader te bepalen datum ex-voorzitter Waterberg op gepaste wijze dank zeggen voor zijn bewezen diensten aan de partij tijdens de periode waarin hij het voorzitterschap heeft bekleed.
Als politieke organisatie gaan wij onze schouders onder het werk blijven zetten om het leven voor de burgers dragelijk en dragelijker te maken. Overigens willen wij onze imago als betrouwbare partner behouden. Partnerschap betekent ook voor ons dat wij alles eraan moeten doen en dus bewerkstelligen dat het beleid transparant is en daarmee acceptabel voor de burgers.
De partij onderkent en beseft tegelijkertijd ook dat het leven van alle dag, met name op financieel-economisch gebied niet makkelijk is voor de gemiddelde Surinamer. Belangrijk is ook te vermelden dat de vooruitzichten niet uitzichtloos zijn. Wij vragen alle rechtgeaarde Surinamer om positief te blijven en evenmin de hoop en moed op te geven. Het is een gegeven dat wij met zijn allen een bijdrage moeten leveren opdat onze economie weer de nodige veerkracht verkrijgt.
Ten slotte roept de partij de totale achterban en alle sympathisanten op het hoofd koel te houden. Er is geen plaats voor instabiliteit en onzekerheid in de partij, wij kunnen ons dat niet veroorloven. Wij hebben een collectieve en ultieme verantwoordelijkheid om de partij glorie en glans te geven
Het Hoofdbestuur van de BEP

error: Kopiëren mag niet!