10 maanden voor brandstichting in woning zus

Kenneth Main is veroordeeld tot een celstraf van 12 maanden, waarvan 2 maanden voorwaardelijk. Hij is schuldig bevonden voor het stichten van brand in de woning van zijn zus aan de Frederik Muntslagstraat te Sophia’s Lust op 28 november 2017. De veroordeelde had geruime tijd ruzie met zijn zus, omdat die volgens hem teveel in zijn leven bemoeide. Zo zou door toedoen van de zus, met wie Main in de woning verblijft, zijn relatie met een Frans-Guyanese dame kapot zijn gemaakt. Dit is waarom de veroordeelde uit woede een matras in de woning in brand stak. Door kordaat optreden van de brandweer kon erger worden voorkomen. Bij de politie verklaarde Main nimmer de bedoeling te hebben gehad zaken te laten escaleren, maar dat hij vanwege de omstandigheden op dat moment zijn woede niet meer kon beheersen. Met deze veroordeling blijft Main, die eerder al in vrijheid was gesteld, op vrije voeten.
FR

error: Kopiëren mag niet!