Stefano Rijssel: “Ik wil van 2018 mijn voetbaljaar maken”

Stefano "Buru" Rijssel
Stefano “Buru” Rijssel
Voor Stefano Rijssel is het jaar 2017 een zeer wisselvallig jaar geweest. De steraanvaller die nog altijd speler is van Inter Moengotapoe, kroonde zich met die ploeg tot landskampioen en bekerkampioen van het seizoen 2016/2017. Vooral in de beslissingswedstrijd om het kampioenschap en in de bekerfinale, waarin Papatam de tegenstander was, was Buru van onschatbare waarde voor zijn ploeg. Hierna hoorden wij wat minder van deze speler, want sinds de start van het seizoen 2017/2018 is hij niet meer in actie gekomen bij Inter Moengotapoe.
Inter MT heeft inmiddels al 9 wedstrijden achter de rug in de SVB Eerste Divisie en het is nog steeds de vraag of Rijssel nog in actie zal komen voor de regerende kampioen dit seizoen. In gesprek met Dagblad Suriname blikt Buru terug op het jaar 2017. “Ik kan eigenlijk niets zeggen over 2017, omdat ik niet veel heb gedaan”, begint de voetballer. “Ik heb met Inter wel twee prijzen gewonnen, maar ik kan verder niet meer zeggen dat ik een succesvol jaar heb gehad, met uitzondering van het kampioenschap in de zaalvoetbalcompetitie met Styx KG”. De speler geeft verder wel aan vastberaden te zijn om dit jaar wel verandering daarin te brengen.
“Ik train momenteel individueel en probeer dan weer mijn niveau te halen, zodat mensen weer van mijn spel kunnen genieten”. Of de speler nog voor Inter MT zal uitkomen, wilde hij echter niet aangeven. “Ik kan momenteel niet zeggen waar ik ga spelen, maar ik werk hard aan mezelf en we zien daarna wel hoe het afloopt. De tussentijdse transferperiode zal uitwijzen of ik wegga of bij Inter blijf”. De speler benadrukte wel dat hij van 2018 zijn voetbaljaar wil maken en dat hij daarom alles in het werk zal stellen om dat doel te realiseren.
Buru werd in december 2017 met Styx voor de vierde maal op rij zaalvoetbalkampioen.

error: Kopiëren mag niet!