Slachtoffer beschoten aan de Mariestraat

De politie van Munder kreeg afgelopen weekend een melding van een schietpartij aan de Mariestraat. Volgens verklaring van het slachtoffer liep hij kort voor het schietincident aan de Mariestraat. Op een gegeven moment liepen twee bij hem bekende mannen, hem tegemoet. Een van hen hield het slachtoffer vast en bracht hem een steek toe aan zijn buikstreek. Hij vermoedt dat de verdachte met een schaar de verwonding heeft toegebracht. De andere verdachte had een gasbuks bij zich en daarmee schoot hij aantal keren op het slachtoffer. Het slachtoffer raakte gewond aan zijn borst, gelaat en bovenarm. Na de daad verlieten de daders de plaats te voet. Het slachtoffer is met die verwondingen naar huis gelopen. Hij heeft toen de politie ingeschakeld. Volgens de aangever kent hij de verdachten van gezicht. Zij hokken vaker op de kruising gevormd door de Kwattaweg en de Mariestraat. Het motief van de daad is niet bekend. Het slachtoffer is vervoerd naar de Spoedeisende Hulp. Hij verkeert buiten levensgevaar.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!