Vermiste vrouw na 3 maanden terecht

2Vermiste vrouw na 3 maanden terecht.1Afgelopen vrijdag kreeg de nieuwsdienst van Stichting 1 voor 12 een anonieme tip dat de vermiste Priscilla Koningsbloem gespot was in de omgeving van de Tammengastraat. Na 3 dagen intensief speurwerk is het 1 voor 12 gelukt succesvol de vermiste persoon te woord te staan.
De 30-jarige Priscilla Koningsbloem werd sedert 1 juli 2017 vermist na een avondje stappen op Keti-Koti avond. Die bewuste avond keerde Priscilla, die tevens moeder is van een 3-jarig meisje, niet terug naar huis en werd sindsdien als vermist opgegeven bij de lokale autoriteiten. Nadat er op geen enkele wijze enig spoor van haar te vinden was, stapten de wanhopige ouders naar Stichting 1 voor 12 op zoek naar hulp. De speurtocht versnelde nadat er kort na de reguliere uitzending van het programma 1 voor 12 een anonieme tip binnenkwam waar de mevrouw zich mogelijk ophield.
Het blijkt dat de 30-jarige haar intrek had genomen bij haar vriend in een pension gedurende 3 maanden, terwijl er een opsporingsbevel was uitgevaardigd door de procureur-generaal. Op maandag 30 oktober heeft in de ochtend de hereniging plaatsgevonden tussen de vermiste vrouw en haar moeder en dochter. De ouders van de vermiste konden hun tranen niet bedwingen en bedankten 1 voor 12 voor de nodige hulp.

error: Kopiëren mag niet!