Vijf verdachten aangehouden voor groepsverkrachting

De politie van Wanica heeft donderdag vijf verdachten aangehouden in verband met een verkrachtingszaak. Uit het politioneel onderzoek blijkt dat donderdag een 20-jarige dame samen met haar vriend uit was geweest. Volgens haar verklaring voelde zij zich op een gegeven moment niet goed, waarna zij met haar vriend naar huis zou gaan. De vriend heeft haar gebracht in een woning in het politieverzorgingsgebied van Houttuin. Daar heeft hij samen met vier andere vrienden van hem het meisje beurtelings verkracht. De sterke arm, die de aangifte van deze verkrachting binnen kreeg, zette terstond een onderzoek op touw. Eerst werd de vriend aangehouden en daarna de overige vier verdachten. In het belang van het verdere onderzoek is het vijftal, na overleg met een lid van het Openbaar Ministerie, in verzekering gesteld. Het slachtoffer is verwezen naar de Spoedeisende Hulp voor medische assistentie.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!