31 jaar Bevrijdingskerk inspiratie en geschiedenis

siunghOp zondag 8 oktober 2017 viert de Apostolische Bevrijdingskerk van Jezus Christus haar 31jarig bestaan. In oktober 1986 is aan het Molenpad 52 te Paramaribo het werk van de Bevrijdingskerk van Jezus Christus gesticht. Mensen kwamen met hun noden. Vooral mensen die gebonden waren door occulte machten en ze werden bevrijd door de kracht van God door middel van gebed. Dr. M. Raj Singh, begon te prediken in 1979 nadat hij geroepen werd door God en trainingen heeft gevolgd. Zo groeide de kerk verder in kwaliteit en kwantiteit, waardoor andere projecten zijn ontstaan. Projecten zoals het kinderhuis Elim van de Heer, Duchenne Spierdystrofiecentrum, de opzet van een bejaardencentrum en de bouw van een school. Andere missies en kerken zijn ook gesticht door dr. M. Singh in Suriname en andere landen ter wereld. Dr. M. Singh is bekend in andere landen en werkt met andere kerken die openstaan voor de geestelijke groei. Hij heeft seminars, conferenties, campagnes en trainingen verzorgd in vele landen, waaronder Amerika en Canada. Hij is getrouwd met Sandra Singh-Getrouw en samen zijn in het werk en de visie van God. De Bevrijdingskerk heeft haar bestaansrecht bewezen en is nationaal en internationaal zeer bekend. De kerk heeft land en volk gediend de afgelopen 31jaar en gaat verder om nog meer te doen voor land en volk in Suriname en andere landen ter wereld. Dr. M. Singh heeft verschillende certificaten, onderscheidingen en degrees in de geestelijke ambt als Apostelen ook in de medische ambt als Arts. Dr. Singh, namens de Bevrijdingskerk van Jezus Christus, roept land en volk op om samen tegen de duisternis te strijden en een grote opwekking en openbaring van God te verwachten.

error: Kopiëren mag niet!