Mega mutatie binnen KPS

Mega Mutatie binnen KPSPara krijgt Changur als nieuwe gpc
Het district Para heeft per 1 september 2017, in de persoon van hoofdinspecteur Orlando Changur, een nieuwe gewestelijke politiecommandant (gpc). Changur was gpc van Brokopondo. Vanwege de mega mutatie, die binnen het korps heeft plaatsgevonden, zijn de onlangs bevorderde hoofdinspecteurs van politie en de inspecteurs van politie derde klasse ingedeeld in een hogere post.
Nieuwe gpc voor Brokopondo
Binnen de regio Midden Suriname blijft commissaris Robby Ramjawan de regiocommandant. De gewestelijke politiecommandant in het district Wanica blijft hoofdinspecteur Ruben Dijks, en het district Brokopondo krijgt inspecteur J. Koorndijk de gps-post.
Behalve deze posten wordt inspecteur M. Williams hoofd RBT Midden, inspecteur D. Lie A Kwie is per 1 september aangesteld op het kabinet Regio Midden. De onlangs geslaagde inspecteur Sunil Baran van de inspecteursopleiding krijgt de post van Verkeerdienst Wanica en inspecteur R. Deekman wordt hoofd kabinet Regio Midden.
De ressortcommandanten in regio Midden zijn
Inspecteur Dennis Kolf is aangesteld als de ressortcommandant van Lelydorp, inspecteur Ricknath Kalloe is de nieuwe ressortcommandant van Santo Dorp, M. Reumel is ressortcommandant Kwatta, inspecteur A. Pinas is ressortcommandant Domburg, Ulrich Tjin Liep Shie is rc van De Nieuwe Grond, inspecteur S. Kandhai wordt de nieuwe rc van Santo Boma en inspecteur Radjkoemar Kalisingh is ressortcommandat van Leiding 9A. Inspecteur L. Verwey blijft op post Houttuin, S. Hassankhan blijft op post Rijsdijk, inspecteur Dennis Karijokromo krijgt het beheer van politiepost Onverwacht, inspecteur Henk Pala krijgt post Zanderij onder zijn beheer, inspecteur Tjandersein Gopal vervult de rc-post van Paranam, inspecteur J. van Cooten zit op post Browsweg en inspecteur M. Boyd krijgt Brokopondo als ressort. Inspecteur D. Mahabier krijgt de leiding bij Surveillance Wanica.
Regio West
In regio West blijft commissaris Widjaikoemar Oedit de regiocommandant. Het district Nickerie krijgt hoofdinspecteur van politie Dawood Ashruf als de nieuwe gpc. Hoofdinspecteur van politie Harnarain Mohan blijft de gpc van Saramacca en in het district Coronie wordt inspecteur F. Limon de gpc. Inspecteur Mohani Ramnath is per 1 september 2017 hoofd Verkeer Regio West en inspecteur van politie E. Rasmali is hoofd RBT West.
De ressortcommandanten van Regio West
Inspecteur George Randjitsing krijgt post Groningen, inspecteur L. Deul is de ressortcommandant van Corantijn, D. Lieveld heeft de leiding over post Waldeck, inspecteur Mahinder Sewrattan geeft leiding aan post Jarikaba, R. Bansie is gestationeerd te Calcutta en A. Sabajo is op post Henar.
Regio Oost
Commissaris Darnie Stolk blijft de regiocommandant van regio Oost. Die heeft hoofdinspecteur F. Fernand als gpc van Commewijne en hoofdinspecteur I. Accoord als gpc Marowijne.

error: Kopiëren mag niet!