Ambitious Talents organiseert 1e editie van de Salessessie

Ambitious Talents organiseert op vrijdag 2 juni a.s. in Courtyard by Marriott de 1e editie van de Salessessie met als thema ‘het verbeteren van de saleseffectiviteit en verhogen van de omzet van uw organisatie’.
Tijdens de Salessessie zullen 3 Keynote sprekers een sessie verzorgen. Consuela Esseboom, Cognitief Psychologe en CEO van Context HCM zal het hebben over ‘de wetenschap van overtuigen: hoe krijg je mensen zover dat ze doen wat je wil’. Jorgen Power, Sales Trainer/Coach en CEO van XL Solutions zal het onderwerp ‘Unleash your Sales Potential’ behandelen. Anuskha Sonai, Internet Marketing Evangelist en CEO van Spang Makandra behandelt die dag als onderwerp ‘How to boost your sales with Social Media’.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: