VSB laat leden vrij om te participeren aan vreedzame protestmanifestatie morgen

Het is De Vereniging Surinaams Bedrijfsleven (VSB) overduidelijk, dat het roer heel snel omgegooid moet worden, zodat leden weer perspectief hebben op overleving en hun activiteiten niet stop hoeven te zetten.
In de afgelopen weken hebben derhalve diverse leden opgeroepen om het overleg met de regering niet ongeconditioneerd voort te zetten, maar ook om een scherper standpunt in te nemen voor wat betreft het huidig beleid, hetgeen desastreus voor hun is.
Na ampel beraad heeft het Bestuur van de VSB besloten om binnenkort een Algemene Leden Vergadering te beleggen om een duidelijk mandaat van haar leden te verkrijgen over te nemen stappen. Het Bestuur heeft daarom, vooralsnog, wederom besloten om haar leden aan te moedigen om naar eigen inzicht en op basis van de vigerende bedrijfsomstandigheden de geplande vreedzame protestmanifestatie op dinsdag 25 april te ondersteunen.

error: Kopiëren mag niet!