Senorenburgers krijgen gratis concert van Quota International

Senorenburgers-krijgen-gratis-concert-van-Quota-International-watermerkServiceclub Quota Suriname organiseerde gisteren met Assuria Verzekeringen als hoofdsponsor een optreden van Denise Jannah die een eerbetoon bracht aan de Queen of Gospel Mahalia Jackson. Dit was in het kader van Quota’s project: Kerkentour Suriname voor Senorenburgers. Senioren uit een aantal instellingen werden opgehaald met de bus en gebracht naar de Grote Stadskerk. In totaal 16 instellingen te weten Albertine, Margriet, Faima Oord, Soos Bethlehem kerk, Ashiana, Majella, Kibri Mi, Soos Hoop, Wisma Asih, BBGO, Assuria gepensioneerden, Soos Lutherse kerk, Soos 3 Koningen, Soos Leger des Heils en Soos Latourkerk. De kosten daarvoor alsook de kosten van de hapjes en drankjes, werden door Quota gesponsord in het kader van haar 20-jarig bestaan dit jaar. Elk jaar organiseert Quota International of Suriname een leuke activiteit voor de seniorenburgers. Door deel te nemen aan deze activiteit konden de senioren burgers lekker ontspannen, dansen, zingen en genieten. De meeste senioren waren van de tehuizen, maar ook buiten de tehuizen om waren deze oudere mensen uitgenodigd.

error: Kopiëren mag niet!