Rambo rijdt weg met politierijwiel

Rambo, die eerder deze week een kerkvoorganger heeft beroofd, heeft woensdagavond een rijwiel bij de Bikers Unit aan de Zwartenhovenbrugstraat weggemaakt. Uit het onderzoek blijkt dat de politiemannen van de Bikers Unit hun rijwiel voor het gebouw hadden geplaatst. Een alerte burger maakte de melding bij de politie dat hij de beruchte Rambo, die geen vaste woon- en verblijfplaats heeft, zag op een rijwiel van de politie aan de Steenbakkerijstraat. De politie vermoedt dat de inbraak tussen de 14.00 uur en 18.00 uur heeft plaatsgevonden. De sterke arm stelde een onderzoek in, echter zonder het gewenste resultaat. Iets later kon het Regio Bijstandsteam Paramaribo de verdachte aanhouden. Hij had de fiets inmiddels verscholen bij een kerk aan de Waterkant. Op aanwijzing van de verdachte is de gestolen fiets terecht. De verdachte is ter zake aangehouden en in verzekering gesteld.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!