7-jarige Cindy Pierre terecht; 4-jarige Rehana Pierre dood aangetroffen

kpsDe recherche van regio Oost heeft de vermiste Cindy Pierre teruggevonden. Dit bericht kreeg de politie omstreeks 17.00 uur vandaag. De politie van Albina heeft het kind achter een bosschage aangetroffen. Over de toestand van het kind kan op dit moment niets worden gezegd. Het ander kind, Rehana, wordt nog vermist. De sterke arm is bezig dit meisje op te sporen. De twee meisjes uit Alfonsdorp worden sinds 4 maart vermist. De meisjes waren bij hun grootmoeder die hen naar huis, veertig meter verder, stuurde om zich om te kleden. Nadere informatie volgt. Lijk 4 jarige Rehana aangetroffen
Omstreeks 18.26 uur heeft de politie het lijk van het 4 jarig meisje dat vermist werd ongeveer 1 km verwijderd van Alfonsdorp in het bos aangetroffen. Uit verklaring van Cindy, die eerder op de middag levend werd gevonden, is gebleken dat haar zusje in het bos lag en dat haar ogen dicht waren.Familieleden en de politie zijn voor onderzoek het bos ingegaan en het ontzielde lichaam aangetroffen. Begrafenisonderneming Hamdard is in deze ingeschakeld om het lichaam af te voeren.

error: Kopiëren mag niet!