Hoofdbestuursverkiezing Arya Dewaker op 26 maart

De leden Kamla Ramcharan-Ganesh, Kalpoe Ramkumar, Ingrid Bhoendie-Raghoe en  Carmen Mangroo-Dihalu van de Arya Dewaker-commissie die de hoofdbestuursverkiezing te houden op zondag 26 maart voorbereidt en begeleidt. De twee laatstgenoemden werden door de groep Changoer voorgedragen om zitting te nemen in de verkiezingscommissie. Pandit  Perdiep Murli (niet op de foto) is voorzitter van de commissie
De leden Kamla Ramcharan-Ganesh, Kalpoe Ramkumar, Ingrid Bhoendie-Raghoe en Carmen Mangroo-Dihalu van de Arya Dewaker-commissie die de hoofdbestuursverkiezing te houden op zondag 26 maart voorbereidt en begeleidt. De twee laatstgenoemden werden door de groep Changoer voorgedragen om zitting te nemen in de verkiezingscommissie. Pandit Perdiep Murli (niet op de foto) is voorzitter van de commissie

De lijsttrekkers Indersing Gangabisoensing en Ravin Changoer die het tegen elkaar opnemen in de strijd om het hoofdbestuurschap  tijdens de alv
De lijsttrekkers Indersing Gangabisoensing en Ravin Changoer die het tegen elkaar opnemen in de strijd om het hoofdbestuurschap tijdens de alv

Een momentopname tijdens de vergadering van Arya Dewaker, Shailendra Girjasing, oud bestuurslid van Arya Dewaker staat de lijst Changoer bij
Een momentopname tijdens de vergadering van Arya Dewaker, Shailendra Girjasing, oud bestuurslid van Arya Dewaker staat de lijst Changoer bij
De algemene ledenvergadering van de vereniging Arya Dewaker heeft zondag jongstleden vastgesteld dat de hoofdbestuursverkiezing op zondag 26 maart 2017 gehouden zal worden in het hoofdkwartier van Arya Dewaker aan de Johan Adolf Pengelstraat in Paramaribo. Het bestuur van Arya Dewaker wordt om de 3 jaar gekozen. Staande de vergadering werd een verkiezingscommissie samengesteld om de verkiezing voor te bereiden en te begeleiden, bestaande uit de leden Perdiep Murli, Kamla Ramcharan-Ganesh, Kalpoe Ramkumar, Ingrid Bhoendie-Raghoe en Carmen Mangroo-Dihalu. Tijdens de alv zijn richtlijnen gegeven die een transparante verkiezing moeten helpen garanderen.
Waardige verkiezingsstrijd
Zowel voorzitter Indersing Gangabisoensingh als kandidaat-voorzitter Ravin Changoer hebben gewezen op het belang van de waardigheid, die Arya Dewaker aan de dag wil leggen tijdens de verkiezingscampagne en de verkiezing. De vereniging is gebaat bij een waardige verkiezingsstrijd en een komend bestuur, dat breed gedragen wordt en de nobele doelstellingen van Arya Dewaker helpt waarmaken. De lijst van het zittend bestuur, onder aanvoering van Indersing Gangabisoensingh, wordt uitgemaakt door de kandidaten: Tjandersain Gangadin, Soenderpersad Hanoeman, Biswajit Mangre, Jaidew Sewnath, Wisnoedath Bisnajak, Priya Sital, Chandrikapersad Dwarka en Srikrishnadath Sewgobind. De kandidatenlijst onder leiding van Ravin Changoer bestaat uit: Amrita Bhagwat, Amreeta Baidjoe, Hemraadj Binesrie, Vishal Nathoeni, Hans Sharman, Newalsingh Dharamsingh, Radjindredath Boedhoe en Shribhagwatpersad Goeptar.
HD

error: Kopiëren mag niet!