Laboratorium SVZ blijft langer open

Het medisch laboratorium van het Sint Vincentius Ziekenhuis (SVZ) hanteert vanaf 14 januari 2017 nieuwe openingstijden. Het laboratorium is nu alle dagen in de week vanaf 7.00 uur ‘s morgens tot en met 10.00 uur ‘s avonds open voor de gehele samenleving. De ervaring leert dat in 70% van de medische beslissingen een labonderzoek noodzakelijk is. De uitbreiding van de openingstijden zal leiden tot effectievere diagnoses in citogevallen, aangezien de arts nu ook buiten de reguliere laboratoria openingstijden kan beschikken over lab-diagnostiek. “Wij verzekeren betrouwbare labonderzoeken, korte wachttijden, snelle rapportages, excellente en klantvriendelijke service. Bovendien bieden wij een uitgebreid analysepakket, waaronder: glucose, cholesterol, nierfunctie, leverfunctie, malaria, hiv-, urine- en fecesonderzoek en nog veel meer. Ons deskundig en klantvriendelijk personeel staat te allen tijde gereed om u van dienst te zijn. Wij accepteren verzekeringskaarten van alle verzekeraars en particuliere bedrijven, alsook contante betalingen”, laat het SVZ in een verklaring weten. Voor het SVZ is het verbeteren van de levenskwaliteit en een patiëntgerichte zorg in Suriname van essentieel belang en zij levert hierbij haar bijdrage door al langer dan 100 jaar duurzame, efficiënte, cliëntgerichte en flexibele zorg aan te bieden. Daarnaast is het aangenamer en makkelijker voor de samenleving om haast op elk uur van de dag gebruik te maken van de diensten. Ook voor het bedrijfsleven heeft dit vele voordelen.

error: Kopiëren mag niet!