Rahat Fateh Ali Khan: Net als muziek moet sport tussen India en Pakistan ook worden toegestaan

Rahat Fateh Ali KhanMuziek maestro Rahat Fateh Ali Khan had recentelijk een tete-a-tete met Bombay Times, waar hij het had over zijn recente track ‘Saware’ featuring Kunal Khemu en Miss India Grand International 2015, Vartika Singh.
De zanger deelde zijn mening over de bilaterale relatie tussen India en Pakistan. ” Het nummer ‘Saware’ werd in juni opgenomen; de bilaterale banden verslechterden later. Een soldaat, zijn nationaliteit buiten beschouwing gelaten, is iemands zoon, broer, echtgenoot en vader. Tussen soldaten onderling is er geen persoonlijke vijandschap, maar er wordt gevochten voor het land waartoe zij behoren. En net als muziek, moet sport tussen India en Pakistan ook worden toegestaan. Zulke initiatieven kunnen helpen bij het bijleggen van verschillen van mening,” zei hij.

error: Kopiëren mag niet!