Raymond Mannen nieuwe hoofdcoach Transvaal

Transvaal-coach Raymond Mannen
Transvaal-coach Raymond Mannen
DAGBLAD SURINAME – De Nederlander Raymond Mannen is de nieuwe hoofdcoach van SV Transvaal. Hij vervangt de vrijdagavond bedankte Dennis Bainoe. Mannen is vanavond op de training aangesteld als de nieuwe eindverantwoordelijke van het team. Hij is in elk geval geen nieuweling bij Transie. Onder Bainoe fungeerde Mannen als de 2de assistent-trainer. Verder is Delano Baal aangesteld als de assistent van Mannen. De nieuwe trainers zijn meteen aan de slag gegaan , terwijl morgen wederom een trainingsdag is. Woensdag speelt Transvaal haar 9de competitiewedstrijd in de Topklasse en wel tegen SNL in het Andre Kamperveenstadion. Beide trainers zitten dan op de bank. Bainoe had uit de 8 eerder gespeelde wedstrijden slechts 1 keer gewonnen.
Jaswant Gajadien

error: Kopiëren mag niet!