Voetganger vijfde verkeersdode 2017

De voetganger Kishoorkoemar Jodha is de vijfde verkeersdode voor dit jaar. Deze voetganger werd vrijdagavond rond 21.30 uur van achteren aangereden door een wagen aan de Noordpolderdam. Na de aanrijding werd het slachtoffer enkele meters meegesleurd. Hij liep schaafwonden over zijn heel lichaam op en klaagde van pijn. Per ontboden ambulance werd de voetganger overgebracht naar het Academisch Ziekenhuis Paramaribo. Daar is hij als gevolg van de opgelopen letsels overleden. De 22-jarige bestuurder S.B. verkeerde ten tijde van het ongeval niet onder invloed van alcohol en is wel in het bezit van een geldig rijbewijs. In het belang van het verder onderzoek heeft de politie het rijbewijs van de bestuurder ingevorderd.
De bestuurder reed over de Noordpolderdam. De voetganger liep ook de zelfde richting op. Volgens S.B. is hij ter hoogte van de kruising gevormd door de Noordpolderdam en de Richard van Geeneweg, verblind door een groot licht van zijn tegenligger, waardoor hij de voetganger niet had gezien en reed hem aan. De pick-up toont schade aan de linkerzijde. Het ontzielde lichaam van de voetganger is voor obductie in beslag genomen.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!