Mets viert 55-jarig bestaan

METS Travel en Tours viert haar 55  jarig bestaanMets Travel & Tours werd opgericht op 13 januari 1962 en is de meest ervaren reisorganisatie in Suriname. Mets Travel & Tours verzorgt unieke excursies naar het ongerepte tropisch regenwoud op nog geen uur vliegen vanuit de hoofdstad. De organisatie helpt bezoekers en toeristen om het maximale te halen uit hun bezoek aan Suriname. Zo heeft Mets haar eigen jungleresorts bij de dorpen Palumeu en Awarradam en beheert in het savanne-gebied het recreatieoord Colakreek. Ook verzorgt zij tours, hotelarrangementen, transport en diverse reizen op maat. Daarnaast verzorgt Mets internationale tours vanuit Suriname naar de mooiste vakantiebestemmingen in Zuid- en Noord-Amerika en het Caribisch gebied en handelt zij cruiseschepen af in Suriname. “Wij assisteren de cliënt met zijn vliegticket, hotelreservering, cruise, visa-aanvraag, transfer en verzekering. We hebben 55 jaar diensten geleverd en we werken ernaar toe om elke gast het mooie van ons binnenland te laten zien”, aldus Vinesh Barhoe van Mets Travel & Tours.
In verband met haar 55ste jaardag heeft de reisorganisatie 50% korting ingesteld op de Colakreek vakantiehuizen, alsook kortingen tot 50% op tours naar Awarradam en Palumeu. De actie is alleen vandaag geldig. Enkele diensten die de Mets nu levert, zijn trips naar Awarradam, een uur vliegen vanuit Paramaribo. Dit oord ligt op een idyllisch eiland in de Gran Rio, verborgen in het Amazoneregenwoud aan de voet van de Awarradam stroomversnelling. De Gran Rio jungle-expeditie is een expeditie naar het maagdelijk Amazonewoud over de Gran Rio. De Palumeu Jungle Lodge ligt op iets meer dan een uur vliegen van Paramaribo, diep in het Amazoneregenwoud in het woongebied van de Trio en Wajana Indianen. De Kasikasima jungle-expeditie is een expeditie naar het Kasikasimagebergte. Colakreek Recreation Park is een natuurbadplaats te midden van het mooie savannelandschap. Het is een ideale plek voor zowel kinderen als volwassenen.

error: Kopiëren mag niet!