Fols: Verschuiving concretisering herwaardering sedert 13 december 2016 bekend

De Federatie van Organisaties van Leerkrachten in Suriname, Fols, heeft gelet op de ontstane situatie in het Surinaamse onderwijs besloten het volgende communiqué uit te geven. In het kader van het uitvoeren van het ‘herwaarderinsgprogramma’ van onderwijsgevenden hebben de raadsadviseurs op 10 januari 2017 een informatiebijeenkomst gehouden voor de ledenraad van de Fols. Tijdens deze bijeenkomst zijn de ledenraadsleden van de Fols breedvoerig ingelicht door de raadsadviseurs over het herwaarderingsprogramma; waar het begonnen is en wat de stand van zaken is. Dat de concretisering van de herwaardering van de onderwijsgevende in Suriname naar eind maart 2017 is verschoven, is sedert 13 december 2016 bekend

error: Kopiëren mag niet!