Fernandes daagt collega-bedrijven uit om Su-Aid te ondersteunen

Fernandes daagt collega-bedrijven    uit om SU-Aid te ondersteunenDe Fernandes Social Foundation (FSF) heeft ook dit jaar gemeend om de doelstelling van Su-Aid te ondersteunen. Namens de FSF heeft Kurt van Essen, directeur van Fernandes Bakkerij, een cheque van SRD 25.000 overhandigd aan de organisatie. Van Essen heeft bij deze aangelegenheid ook de collega-bedrijven aangemoedigd en uitgedaagd om Su-Aid te ondersteunen. “Kom met projecten, maar kom ook vooral met geld. Wij zijn er nog lang niet. Het is belangrijk dat wij dit ondersteunen. Als je het meent met Suriname en bent voor en door Suriname, ondersteun je dit doel.”
Een belangrijk speerpunt van de FSF is het ondersteunen van duurzaamheid. De organisatie ondersteunt de jeugd en ouden van dagen in duurzaamheidsprojecten. Fernandes Bakkerij aan de andere kant bezorgt al jaren minimaal 50 tehuizen dagelijks brood. Op deze manier probeert de onderneming de minder bedeelden te helpen. Su-Aid-voorzitter Giwani Zeggen gaf aan heel blij te zijn met de donatie van Fernandes. De target is van het jaar gesteld op SRD 1 miljoen. De huidige stand van het opgehaalde geld is nog niet bekend, maar de organisatie hoopt in ieder geval in de buurt van de 1 miljoen op te kunnen halen. Zeggen hoopt dat de collega-bedrijven van Fernandes uitgaan op de uitdaging van Fernandes.
Kavish Ganesh

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: