Amichand Jhauw: “Company vliegt pas 3 maanden”

“Vliegmaatschappij Fly Allways staat een alarmerende financiële toekomst te wachten.” Dit schrijft Caribbean News Now onlangs over de situatie van de onderneming. De vliegmaatschappij zou haar crediteuren niet kunnen uitbetalen. Ook zou ze één van haar Fokker 70 toestellen niet kunnen inzetten. Dit toestel zou gebruikt worden als bron van vervangingsonderdelen voor de actieve Fokker 70. De huidige financiële situatie van de luchtvaartmaatschappij zou volgens het bericht niet toestaan om een tweede kist de lucht in te sturen.
Amichand Jhauw, directeur van de maatschappij, stelt dat hij alvorens het bericht in de ether werd gegooid, niet is gehoord. Volgens hem berusten de opgesomde zaken in het bericht niet op waarheid. “Wij weten niet wie het bericht heeft geschreven. Ik ben nooit gebeld. De company vliegt pas drie maanden. De opstartperiode van een luchtvaartbedrijf is drie jaren. Na drie jaren kan ik zeggen dat het goed gaat. Wij vliegen maar één route (Suriname-Guyana) en charters. Wij hebben een start gemaakt met één machine en zodra wij de toestemming krijgen, vliegen wij met de andere machine”, aldus Jhauw.
Benadrukt moet worden dat Fly Allways in de wereld niet de enige maatschappij is die moeilijke dagen zou doormaken. Het bericht op Carribean News Now zou ook op instignatie van concurrenten van Fly Allways kunnen zijn gelanceerd.
Kavish Ganesh

error: Kopiëren mag niet!