Acteur Fawad Khan wil eenheid India en Pakistan

FawadKhanbreakshissilenceandclearshisstandDe naam van de Pakistaanse acteur Fawad Khan is veel genoemd na de Uri-aanvallen en de acteur heeft veel kritiek over zich heen gehad. De spanning tussen de overheden van India en Pakistan hebben geleid tot een verbod voor Pakistaanse artiesten om te werken in de Indiase filmindustrie.
Vrijdag verbrak de acteur, die beschuldigd is van bezwaren hebben tegen de Bollywood-filmindustrie, de stilte en maakte hij zijn standpunt bekend in een officiële verklaring. Deze luidde als volgt: “Ik ben sinds juli in Lahore, aangezien mijn vrouw ons tweede kind verwacht. Ik heb verschillende verzoeken gehad vanuit de media, om in te gaan op de gebeurtenissen die zich in de afgelopen weken voltrokken hebben. Als vader van twee kleine kinderen bid en hoop ik als vele anderen dat we kunnen werken aan en leven in een vredige wereld. Ik denk dat we het aan onze kinderen verschuldigd zijn.”
“Ik heb me voor het eerst uitgelaten over deze kwestie. Ik dank al mijn fans en collega artiesten uit Pakistan, India en alle mensen wereldwijd die me bleven ondersteunen vanwege hun geloof in liefde en het feit dat ze begrijpen dat we een moeten zijn in deze versplinterde wereld.”
.

%d bloggers liken dit: