Invallers bezorgen Suriname winst tegen Guyana

De nationale selectie van Suriname is de derde ronde van de Caribbean Cup goed begonnen. In het Andre Kamperveenstadion won ze na verlenging met 3-2 van buurland Guyana. De invallers Galgyto Talea en de 19-jarige debutant Ivanildo Rozenblad zorgden voor de overwinning. Bij de Caribbean Cup moet er ook in de groepsfase een winnaar zijn bij elke wedstrijd. De stand na de reguliere speelminuten was 1-1. Het eerste doelpunt van Suriname werd gescoord door Mitchell Kisoor. De eerste 20 minuten van de wedstrijd werd in een hevige regen gespeeld.
Guyana opende reeds na 4 minuten spelen de score, toen de reusachtige Marcel Barrington een defensieve blunder afstrafte (0-1). In de 56ste minuut scoorde Mitchell Kisoor de gelijkmaker voor Suriname, nadat doelman Kai Mackenzie van Guyana zich verkeek op een lange pass van Guno Kwasie (1-1). Dit werd de eindstand. In de verlenging scoorde eerst Talea en daarna Rozenblad, waardoor Suriname een 3-1 voorsprong nam. In de laatste minuut van de tweede verlenging kon Guyana de 3-2 scoren via zijn aanvoerder Samuel Cox, nadat doelman Mackenzie een corner met zijn hoofd verlengde. De doelman van Guyana was helemaal naar het Surinaams strafschopgebied gegaan om een corner te koppen.