Krin Prakseri winnaar Coronie avondtweedaagse

Krin Prakseri winnaar Coronie avond (1)
Krin Prakseri winnaar Coronie avond (2)
Krin Prakseri winnaar Coronie avond (3)De avond 2-daagse wandelmars te Coronie georganiseerd door de BVSS, is dit jaar gelopen‎ op vrijdag 26 en zaterdag 27 augustus. Het Thema was: Obesitas is negatieve Ballast. Het is een prachtig festijn geworden met 12 groepen, 2 brassbands en 45 individuele lopers waaronder de DNA leden Chan Santokhi uit Wanica en Edward Belfort uit Paramaribo. Op vrijdag werd er door de straten van Coronie 10.5 km afgelegd terwijl de afstand op zaterdag 12.5 km bedroeg. Als winnaar van deze wandelmars kwam uit de bus de groep van “Krin Prakseri” onder leiding van Letitia Mase, gesponsord door de Vooruitstrevende Hervormingspartij (VHP).‎ Deze zeer creatieve groep heeft de kleding in de kleuren van de VHP zelf vervaardigd‎. “Krin Prakseri” zou vrij vertaald kunnen worden als de zuivere gedachte of de transparante gedachte.

error: Kopiëren mag niet!