Rusland brengt bezoek aan binnenstad

Rusland brengt bezoek aan binnenstadNPS-voorzitter Gregory Rusland heeft afgelopen zaterdag 6 augustus een bezoek gebracht aan diverse personen in de binnenstad, die daar hun economische activiteiten uitvoeren. De NPS vindt het van belang om de hardwerkende mensen te bezoeken en van hen te vernemen hoe het loopt met hun activiteiten. De rode draad bij de diverse personen is dat het thans bijzonder moeilijk geworden is, om het hoofd boven water te houden, omdat o.a. de koopkracht van de Surinamer is afgenomen en de mensen duidelijk minder inkomsten hebben om te kunnen kopen. Een verkoper gaf aan dat ook hij grappen heeft gemaakt in het verleden, maar dat hij nu smacht naar een broodje stabiliteit, wat hij in de jaren van de NPS als normaal zag en nu moet ontberen. Overall gaven de mensen aan een verkeerde keus te hebben gemaakt en dachten dat aan de hand van de beloften van de huidige regering vóór de verkiezingen van mei 2015, het niet fout kon gaan. Nu staan zij voor de gebakken peren en moeten zij zien hoe zij de immense problemen die op hun afkomen kunnen oplossen. De NPS-voorzitter bezocht ook eigenaren van grotere zaken in de binnenstad en ook daar was hetzelfde beeld te zien. Door de koersontwaarding hebben ze te doen met verlaagde verkopen en dus gedwongen ontslagen omdat men geen salarissen meer kan betalen. Komt nog bij kijken dat de verhogingen voor nutsvoorzieningen bijdragen aan de hogere kostprijs van hun producten. Loonsverhogingen zitten er nu dus niet in, omdat men anders de zaken per direct kan sluiten. De ad hoc aanpak van de problemen van ons land met steeds weer verkeerde besluiten die terug gedraaid dienen te worden door de regering, creëren ook onzekerheid en instabiliteit in onze samenleving. Men praat nu vol lof over de betekenis die de NPS in het verleden heeft gehad voor onze samenleving en verwacht dat de partij in de toekomst weer een belangrijke rol kan vervullen om ons land naar een voorspelbare en stabiele ontwikkeling te brengen.

error: Kopiëren mag niet!