Akshay Kumar heeft plannen voor een uitgebreide lunch in New York

Akshay KumarDe beroemde Bollywood acteur Akshay Kumar geniet momenteel van zijn vakantie in de US. Akshay heeft besloten om bij deze gelegenheid meer contacten te onderhouden met zijn fans en zodoende zijn komende film “Rustom” onder hen te promoten. De acteur zal in New York gezamenlijk met de Parsis lunchen. Akshay vervult in de film “Rustom” de rol van een Parsi marineofficier. Hij wil zoals hij zelf stelt genieten van een heerlijke en authentieke Parsi maaltijd. Akshay zal ook de interaktie met zijn aanhangers, de bewoners van de gemeenschap in VS en Canada, intensiveren. De acteur geeft extra aandacht aan fitness maar hij wil toch wel een aantal van de populaire Parsi delicatessen proeven, zoals de Dhansak and Patra ni machhi. De acteur zal bij deze gelegenheid felicitaties ontvangen van de gemeenschap en daarna zal hij het romantische lied uit deze film welke als titel heeft: ‘Tere Sang Yaara’, acteren en ten gehore brengen. De film Rustom wordt geregisseerd door Tinu Suresh Desai. Andere acteurs die ook een rol vervullen in deze film zijn Ileana D’Cruz, Esha Gupta, Arjan Bajwa en anderen. De release staat gepland voor 12 augustus.

error: Kopiëren mag niet!