PLO verwacht vandaag groenlicht TCT

De Particuliere Lijnbusorganisatie (PLO) is nog steeds in overleg met het ministerie van Transport, Communicatie en Toerisme (TCT). De organisatie praat met het ministerie over de achterstallige subsidiegelden en de verhoging van de bustarieven. De bushouders werden op de laatst gehouden ledenvergadering gevraagd om nog twee werkdagen in acht te nemen als ultimatum voor het ministerie. Het blijkt dat het ultimatum wordt verschoven.
Volgens PLO-voorzitter John Mahadewsingh is de PLO strak in onderhandeling. “Deze onderhandeling kan niet binnen een paar uurtjes worden afgerond”, stelt Mahadewsingh. Vandaag worden de contactpersonen van de PLO op de hoogte gesteld van de laatste ontwikkelingen van de onderhandeling.
Mahadewsingh denkt dat hij vandaag nog groen licht krijgt van het ministerie om te starten met de uitbetaling. De gelden zijn nog niet gestort, maar indien het ministerie groen licht geeft, bestaat voor de PLO de mogelijkheid om een regeling te treffen met de bank, om te starten met de uitbetalingen. “Dit is geen nieuwe regeling. Wij hebben de bank af en toe gevraagd om hun medewerking. Het ministerie moet mij vandaag de reçu’s geven. Daarmee ga ik naar de bank en krijg ik 70% van het geld”, aldus Mahadewsingh.

error: Kopiëren mag niet!