Edward Belfort: “Brunswijk k’ba anga Bouterse”

Edward Belfort “Brunswijk k’ba anga Bouterse”“Brunswijk k’ba anga Bouterse. Mijn voorzitter, toen duidelijk werd hoe onbetrouwbaar deze mensen zijn, heeft hij mij gezegd: Al geeft president Bouterse mij de post van vp en alle ministeries, mi k’ba nanga Bouterse, deng mang disie no habi bung”, zei Abop-parlementariër Edward Belfort woensdag in het actualiteitenprogramma Rashid Pierkhan’s Kal Aaj Aur Kal (KAAK). Belfort benadrukt dat de Abop-voorzitter, Ronnie Brunswijk, hem dinsdag nog verzekerd heeft dat hij helemaal geen behoefte heeft om in zee te gaan met de NDP. “Hij (President Desi Bouterse, red) heeft meneer Brunswijk niet kunnen overhalen. Stel dat het zelf zover komt, dang na Brunswijk wang o go drape.” Volgens de politicus zijn geen van de andere Abop-parlementariërs bereid om een samenwerking met de NDP aan te gaan. “Wij zijn voor vies en vuil uitgemaakt. Wij hebben geen visie? Wij hebben geen kader? De ministers hebben ondermaats gepresteerd en onlangs zijn wij ook ervan beschuldigd dat ik geboefte marrons op Justitie heb geplaatst. Brunswijk k’ba anga Bouterse”, aldus Belfort in KAAK.
FR

error: Kopiëren mag niet!