Brazilië organiseert Copa América in 2019

downloadBrazilië zal de volgende editie van de Copa América in 2019 organiseren. Dat heeft de voorzitter van de Zuid-Amerikaanse voetbalbond CONMEBOL, Alejandro Dominguez, aangekondigd op de website van de federatie die zetelt in Paraguay. De Copa América viert dit jaar in de VS het honderdjarig bestaan van het toernooi. Op deze speciale editie van de Copa America zijn er nu zowel landen uit de CONMEBOL (Zuid-Amerika) als landen uit de CONCACAF (Noord- en Centraal-Amerika) aanwezig. Dominguez veegde de geruchten van tafel dat de Copa América vanaf nu iedere vier jaar zal georganiseerd worden in de Verenigde Staten. Brazilië zal in 2019 de Copa America voor de vijfde keer organiseren, na de edities van 1919, 1922, 1949 en 1989. Als gastland wist het al die edities te winnen.

error: Kopiëren mag niet!