Auto Car Connection in brand gestoken

Auto Car Connection in brand gestokenEen Toyota Premio bouwjaar 2008 die nauwelijks een week eerder in Suriname was gearriveerd, is in de nacht van donderdag op vrijdag 3 juni in brand gestoken. Dagblad Suriname sprak met de eigenaar van de autohandelszaak (Car Connection) Ryan Mahangoe. Volgens de eigenaar is het feit omstreeks 00.30 uur gepleegd. De brandstichters kwamen ter plaatse in een Toyota Carina. Kort voor de brand werd een wagen op straat geparkeerd. Er stapten twee manen uit van wie een met een jerrycan. De ene verdachte heeft de wagen overgoten met het middel uit de jerrycan en de andere heeft vervolgens het voertuig in brand gestoken. Na de daad stapten beide verdachten weer in de auto en reden weg. Deze handelingen zijn vastgelegd op camerabeelden. “Car Connection bestaat al zeven jaren en dit is ons voor het eerst voorkomen. Het was een nieuwste model Premio en de verkoopprijs was USD 11.500,-“, zegt Mahangoe. Volgens Mahangoe heeft hij geen conflicten in werkverband. Dus hij denkt niet in de richting. De persoon die een tip over de verdachten kan verschaffen wordt beloond met USD 5000,-.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!