Vakbeweging 2 juni weer op straat

De vakbeweging, bedrijfslevenorganisaties en verschillende maatschappelijke groeperingen zullen hun protestmanifestatie op donderdag 2 juni voortzetten. De verhoging van de energietarieven is volgens vakbondsleider Robby Berenstein de reden voor de protesten. “Notabene op het moment waar we met elkaar weer in overleg waren. Ik benadruk dit omdat, wij vaker dit soort van momenten hebben gehad”, zegt Berenstein. Op 19 mei kreeg Ravaksur van de vicepresident een presentatie van het crisisplan. De vragen omtrent het Internationaal Monetair Fonds (IMF) zijn deels beantwoord. Echter is de duidelijke overeenkomst met IMF niet boven water gekomen. Er werd toen ook aangegeven dat de tarieven worden gepubliceerd. Daarboven zijn ook nog de watertarieven omhoog gegaan.

error: Kopiëren mag niet!