Jongeren informatiebeurs geopend

Jongeren informatie beurs geopend3
Jongeren informatie beurs geopendGisteren ging de Jongeren Informatiebeurs van start. Jongeren die nog niet weten welke studierichting ze op willen gaan of jongeren die gewoon meer informatie willen over de mogelijkheden die zij hebben op het gebied van onder andere carrière maken, kunnen tot 17 mei de beurs bezoeken. Ook dit jaar zijn er weer Surinaamse en buitenlandse bedrijven, onderwijsinstellingen, beroepeninstanties en ngo’s die willen bijdragen aan het helpen richting te geven aan jongeren voor een betere toekomst. Om het aantrekkelijker te maken voor de bezoekers is er ook een entertainment aspect aan het evenement toegevoegd, waaronder een modeshow. Motivatiesprekers die hun succesverhalen met de aanwezigen hebben gedeeld, maakten vooral heel veel indruk op de jonge aanwezigen.
Ook het milieu geniet bijzondere aandacht bij deze beurs. Wederom zijn er ondernemers jonger dan 30 jaar aanwezig op de beurs om hun product of dienst aan het publiek te tonen. Zij geven daarbij aan hoe zij hun onderneming gestart zijn en hoe zij deze draaiende houden. Het is de 8ste keer dat de Jongeren Informatiebeurs in Suriname gehouden wordt. Hiermee voorziet de organisatie in de behoefte bij de jongeren naar educatieve informatie. De organisatie ligt in handen van de Stichting Jongeren Welzijn. (Foto’s: Kevin Ngadimin)

error: Kopiëren mag niet!