Kapitein Artist denkt binnenkort nieuwe dc in Para te zien

Kapitein Artist denkt binnenkort nieuwe DC in Para te zienKapitein Lesley Artist van het dorp Redi Doti is zeer positief over de toekomst van heel het district Para. Wat Para betreft moeten er nog veel dingen nog komen. Zaken zijn volgens hem blijven liggen. “Ik denk dat er binnenkort een nieuwe districtscommissaris (dc) komt. Die zal stappen moeten ondernemen om het weer te laten lopen in Para”, zegt Artist. Momenteel is dc John de La Fuente de burgervader van het district. Al geruime tijd wordt gesuggereerd dat hij zal afzwaaien. Artist ziet dat waarschijnlijk heel gauw gebeuren.
Artist reageerde ook op de vraag hoe hij het functioneren van zijn opvolgers in het parlement vindt voor het district. Naar zijn mening doet men vooralsnog een goede job. “Er is altijd nog een bepaalde connectie met de volksvertegenwoordiging. De volksvertegenwoordigers komen zelf naar ons toe. We zitten inderdaad in een moeilijke economische situatie, maar dat kun je de volksvertegenwoordiging niet verwijten. Dit is de situatie wereldwijd. Wij moeten samen er tegen aan gaan om betere tijden tegemoet te kunnen treden”, stelt Artist.
Voor de komende jaren ziet het er volgens Artist voor het district rooskleurig uit. Para is naar zijn mening een agrarisch district in wording. “Nu zullen wij ook andere sectoren moeten ontwikkelen, willen wij een steentje bijdragen aan de vooruitgang van de economie”, stelt Artist. Para is bij uitstek geschikt voor toerisme. De bewoners van Redi Doti maken zich op om een natuur ressort in het dorp op te zetten. De Ananasteelt is al aardig op weg. Men werkt ook aan het opzetten van een federatie om naast ananas ook tussengewassen te kunnen telen, zodat de boeren niet anderhalf jaar alléén op ananas zitten te wachten. Artist praat over voorbeelden als peper, lemmetje en zuurzak.
Kavish Ganesh

error: Kopiëren mag niet!