Minowc: Middelbare scholen beginnen morgen normaal

De departementsleiding van het Ministerie van Onderwijs, Wetenschap en Cultuur (MINOWC) maakt hierbij bekend dat de VOS scholen wederom van start gaan op woensdag 13 april 2016. Alle VOS directeuren en leerkrachten dienen zich op hun desbetreffende school aan te melden volgens lesrooster. De studenten dienen gewoon op hun desbetreffende school aan te melden voor het volgen van lessen.
De Regering van Suriname heeft op maandag 11 april 2016 een gesprek gehad met Ravaksur en FOLS waarbij de voorzitter van de BvL zonder bericht heeft laten afweten. Tijdens die vergadering heeft de regering uitvoerig aangetoond dat door de invoering van een aantal belasting maatregelen het te besteden loon van alle landsdienaren inclusief alle onderwijsgevenden verhoogd word. Dialoog moet leiden tot oplossingsmodellen. Het bevreemdt de regering ten zeerste dat de BvL acties aankondigt en het pad van dialoog vermijd.
Onderwijsgevenden jullie kennen jullie verantwoordelijkheid zoals de regering haar verantwoordelijkheid kent. De toekomst van onze jeugd ligt in uw handen en u zult er alles aan doen om de toekomst te kunnen garanderen.

error: Kopiëren mag niet!