Politie gedenkt bedenker van naam voor voorlichtingsprogramma

De Voorlichtingsdienst van Politie Jeugdzaken zal binnenkort van start gaan met een nieuw televisieprogramma over jeugdcriminaliteit. In verband met dit programma waren leerlingen van de vijfde en de zesde klas van het basisonderwijs het vorig jaar in de gelegenheid gesteld om een naam te bedenken voor het jeugdprogramma. De winnaar van deze wedstrijd is de leerling Miguel Rijssel. Hij heeft de naam bedacht “Jong Wang No Las Pasi”. Miguel is momenteel leerling van de Surinaamse Technische School (STS-3) aan de Kankantriestraat. Hij zat op de OS Petunia toen deze wedstrijd werd gehouden. Op dinsdag 15 maart 2016 werd Miguel gewaardeerd middels een ruiker en een oorkonde. Deze werden uitgereikt door de agent van politie eerste klasse, Johanna Douglas. De Voorlichtingsdienst van de afdeling Jeugdzaken van het Korps Politie Suriname bedankt alle leerlingen die hebben meegedaan aan deze wedstrijd.

error: Kopiëren mag niet!