Vierjarig kind seksueel misbruikt

De politie van Santo Dorp kreeg vrijdag een telefonische melding betreffende een zedendelict, waarbij een verdachte een kind seksueel zou hebben misbruik. Uit het onderzoek blijkt dat de moeder haar 2 minderjarige kinderen respectievelijk van 2 en 4 jaar oud bij een familie achterliet om wat zaken te gaan regelen. Zij zou goederen brengen naar het vliegveld Zorg en Hoop, bestemd voor het binnenland. De kinderen bleven bij een neef van haar. Op een gegeven moment moest hij naar het werk en liet hij de kinderen onder verantwoordelijkheid van een ander familielid, dat voor enkele dagen daar was komen wonen. Op een onbewaakt moment heeft de 17-jarige verdachte seksuele handelingen met het kind van 4 jaar gepleegd. Toen de moeder haar kinderen ophaalde, merkte dat haar kind over pijn klaagde bij haar geslachtdeel. Zij bracht haar naar de politie omdat zij roodheid had geconstateerd. De politie van Santo Dorp heeft het onderzoek overgedragen aan Jeugdzaken. Het onderzoek duurt voort.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!