2 panden geheel afgebrand

Twee panden geheel afgebrandTwee hoogbouwpanden aan de Mr. Eduard Brumastraat, in de binnenstad, zijn maandagmiddag rond 15.00 afgebrand. De brandweer kreeg omstreeks 15.00 uur de melding en was om 15.10 uur ter plekke. De brandweer is gelijk groots uitgerukt om erger te voorkomen. Er zijn samen vijf bluswagens ingezet om de brand onder controle te houden. Toen de brandweer ter plekke verscheen, stond de tweede woning ook in brand. Door slagvaardig te handelen heeft de brandweer kunnen voorkomen dat andere belendende panden vlam konden vatten. Het is nog niet duidelijk wat de oorzaak van de brand is. De bikers die in de buurt gehuisvest zijn, waren snel ter plekke om assistentie te verlenen. In eerste instantie werd gezegd dat er mensen uit de woning om hulp riepen, maar later bleek dat niet zo te zijn. De buren waren enorm geschokt bij het zien van de vlammenzee. De stroomkabels zijn allemaal afgebrand en maakten daarbij enorme knallen. In het ene gebouw was er een petshop ondergebracht.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!