Valutaveiling CBvS start op 22 maart

De valutaveilingen van de Centrale Bank van Suriname starten op 22 maart. Na intensieve gesprekken met belanghebbenden en organisaties, is voor deze datum gekozen. Het was aanvankelijk de bedoeling om eerder met de veilingen te starten. Besloten werd echter die te verschuiven, omdat enkele doelgroepen en organisaties nader uitleg wilden. Die is intussen gegeven.
De Centrale Bank betreurt de ontwikkelingen van de afgelopen dagen op de valutamarkt en begrijpt de bezorgdheid die hierdoor ontstond binnen de gemeenschap. Nu besloten is met de veilingen te beginnen, vertrouwt de Bank erop dat de situatie op de valutamarkt zich weer zal normaliseren.
De Centrale Bank start vanaf morgen met een intensieve mediacampagne om de gemeenschap te informeren over de valutaveilingen.

error: Kopiëren mag niet!