Akshay Kumar vervangt Saif Ali Khan in remake Chef

AkshayKumartoreplaceSaifAliKhaninremakeofChefZo te zien is 2016 Akshay Kumar’s jaar. Na het succes van zijn recente release Airlift, is de acteur begonnen met zijn volgende project Rustom. Er zijn nog niet veel details over de film bekend, maar er wordt al flink geanticipeerd. Nu horen we dat Akshay erbij is gehaald voor nog een groot budget film.
Als wat we vernemen correct is, zal Akshay Kumar de plaats innemen van Saif Ali Khan in de remake van de Hollywood film Chef, die werd geregisseerd door Jon Favreau. Een bron van nabij het project onthult dat de makers van de film dit besloten, vanwege de chemie tussen Raja Krishna Menon en Akshay Kumar, welke heel evident was in Airlift. Daarnaast zou Akshay gewoon beter geschikt zijn voor de rol, aangezien hij ooit een kok was in Bangkok.”
De productie van de remake is de verantwoordelijkheid van Vikram Malhotra’s Abundantia Entertainment, Eros International en Alumbra Entertainment.

error: Kopiëren mag niet!