Sunderpersadlall wil koppeling bouwperceel aan afstuderen

1 Verkiezingen op Adek4De Anton de Kom Universiteit van Suriname houdt op dinsdag 1 maart verkiezingen om een studentenvertegenwoordiger aan te wijzen voor het universiteitsbestuur. Er zijn 4 kandidaten die meedoen. Één van ze is de artsenstudent Randjiv Sunderpersadlall. De student van de Faculteit der Medische Wetenschappen wil onder andere het afstuderen koppelen aan het gemakkelijk verkrijgen van een bouwperceel. ‘Dit zal een absolute motivatie zijn om af te studeren’, zegt Sunderpersadlall aan Dagblad Suriname. Verder wil hij ook gratis ziektekostenverzekering voor de studenten.
Sunderpersadlall zal verder pleiten voor een volwaardig campus waar communicatie tussen alle partijen centraal staat. Een verbeterd decanaat, parkeergelegenheid, studiefinanciering en internetfaciliteiten zijn enkele van de prioriteiten in zijn beleid. ‘In het studentenbestuur zijn er studenten nodig die het probleem van de medestudenten beter zullen begrijpen. Ik ben er helemaal klaar voor om er een verandering aan te brengen’, geeft hij aan.
De arts in spé heeft door zijn studie zelf moeilijkheden ondervonden op de Anton de Kom Universiteit van Suriname. Hij dacht dat het alleen bij hem lag, totdat zijn medestudenten hetzelfde ondervonden. ‘Ook de andere studenten van de andere faculteiten ondervonden hetzelfde. Dit wist ik, omdat ik altijd goede sociale contacten heb onderhouden met de studenten op de universiteit.’
De gelegenheid om te stemmen is op het universtiteitscomplex van 08.00 uur tot 19.00 uur. Meteen na de sluiting vindt de telling plaats. De andere kandidaten zijn Walter Bouterse, Emanuel Scheek en Joel Frijde.
Asha Gajadien-Bhagwat

error: Kopiëren mag niet!