‘Ik ben in de war’

‘Ik ben in de war’, stelde de verdachte John O. maandag tegenover kantonrechter Rewita Chatterpal. John gaf aan dat hij zijn moeder op geen enkel ogenblik met de dood zou hebben bedreigd. Ook het feit dat hij bedreigd zou hebben haar huis in brand te steken, verwijst hij naar het rijk der fabelen. De verdachte blijft vanaf het begin aangeven dat zowel zijn zus als zijn moeder onjuistheden over hem bij de rechter heeft verklaard. Hij is op het erf van zijn moeder gaan wonen, omdat hij overal wordt geweerd. Zo woonde hij eerst aan de Vredenburgweg op het terrein van zijn tante. Daar werd hij ook door zijn tante weggejaagd. Aangezien hij geen enkele keus had, keerde hij terug naar zijn moeder. Het interesseerde hem niet dat de moeder een beschermingsbevel tegen hem had aangevraagd. John mag niet binnen een straal van 100 meters van de moeder komen. Volgens de verdachte begon de moeder hem opeens uit te schelden en schakelde zij de politie in. John benadrukte dat hij zijn spullen, die zijn vader in de woning van de moeder voor hem had achtergelaten, terug wilde hebben. Vandaar dat hij ook naar zijn moeder was gegaan. John gaf verder aan dat hij eerder marihuana rookte, maar was gestopt. Door deze problemen is hij echter weer ermee begonnen. Deze zaak wordt op 1 maart verder behandeld.
FR

error: Kopiëren mag niet!